Claes-Göran

Startsida Claes-Göran Redovisning


Claes-Göran

Född i mitten av 50-talet i Gävle, till norra Jämtland vid Ströms Vattudal till byn Svaningen. Vidare i början av 60-talet till Norrköping, efter några år landar familjen i Uppsala.
Kartbild över Ärentuna Kartbild över Arentuna med omnejd. . Svaningen Klicka för större bild. . Läs lite om mina favoritställen.

 

Att veta sin historia, är att veta sin framtid. 

Större delen av min släkt härstammar från Värmland och Dalarna med socknar som Rämmen , Gåsborn, Gustaf Adolf, Säfsnäs med flera.

Släktnamn:
Fagrell på min farmor sida. Waller på min farfars sida.
Olsson på min mormors sida. Hellman på morfars sida.

Släkthemsida

Uppdaterad släkthemsida 130523

Bli blodgivare

Jag har lämnat blod och blodplasma sedan slutet av 70-talet med undantag av några år då jag arbetade utanför Uppsala. Har lämnat på samma ställe hela tiden, Akademiska sjukhuset i Uppsala. Kände att jag kunde göra en insats för någon med att lämna blod. Dessutom har jag fyllt mina skåp med Rörstrands porslin som finns att köpa för blodgivare till reducerade priser.  Att på köpet få en hälsokontroll var gång är bara ett plus. Blodplasma har jag i stort sett lämnat regelbundet varannan vecka och sedan plasmagivningen minskat i omfattning i Uppsala lämnar jag trombocyter.

Läs mer på om att lämna blod på www.geblod.nu

Blodcentralen i Uppsala